Hyvänolon Hoitohuone

Hyvänolon Hoitohuone

Lämminhenkinen kauneushoitolani, Hyvänolon Hoitohuone, sijaitsee Aurinkolahdessa, aivan uimarannan läheisyydessä, ja sen rauhallinen tunnelma saa usein kiitosta asiakkailtani. Hoitotarjontaani kuuluu erilaiset kasvohoidot sekä jalka- ja muut kauneushoidot. Kasvohoidoissa käytän suomalaisia ammattisarjoja: marjoista tehonsa ammentavaa Ekopharmaa ja kasvipohjaista kantasoluja aktivoivaa BTB13-sarjaa. Sarjat ovat ekologisia, vegaanisia, eläinkokeettomia ja täynnä suomalaisia tehoaineita. Hoitojen yhteydessä jaan erittäin mielelläni ihoon sekä hyvinvointiin liittyviä vinkkejä ja ohjeita. Lahjakortit voi noutaa joko paikanpäältä tai tilata sähköisesti. Odotustilan pienuuden vuoksi tulethan paikalle sovittuna aikana. Lämpimästi tervetuloa hemmotteleviin hoitoihin!

Henkilökunta

Employee picture

Anne Lehtola-Valkeapää

Hoitotyö ihmisten parissa on minulle luontaista, ja ennen kosmetologiksi ryhtymistä työskentelin päivähoitajana. Olen tehnyt kosmetologin hoitotyötä 20 vuotta, joista itsenäisenä yrittäjänä reilu 10 vuotta. Koulutuspohjani on Cidescon kansainvälinen kosmetologitutkinto vuodelta 2001 ja olen kouluttautunut vuosien varrella monipuolisesti. Jatkuva itseni kehittäminen onkin yksi valttikorteistani, jotta voin ammentaa uusia oppeja kosmetologin hoitotyöhön. Olen kiinnostunut ihonhoidon lisäksi kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja voikin sanoa, että kiinalaisen lääketieteen ajatus kokonaisvaltaisesta ihmiskäsityksestä: "Terveys on tasapainoa - sairaus on poikkeus tasapainosta" on tullut minulle tutuksi.

Employee picture

Virva Tilhe

Hoitolasta saa myös esteettiset hoidot (mesolangat, Restylane-täyteainehoidot ja biorevitalisaatiohoidot), jotka toteuttaa monivuotisen kokemuksen injektiohoidoista omaava sairaanhoitajakosmetologi Virva Tilhe.

Ajanvaraus

Varaa aikasi alla olevasta linkistä. Onnistuneesta varauksesta saat sähköpostiin vahvistuksen ja linkin, jonka kautta voit tarvittaessa siirtää tai perua ajan. Olethan yhteydessä puhelimitse (044 344 7832), jos et löydä kalenterista sopivaa aikaa.

Yhteystiedot

Sijaitsemme Aurinkolahdessa, uimarannan läheisyydessä osoitteessa Solvikinkatu 11 A, 00990 Helsinki, samassa talossa kuin ravintola Ripasso. Ovisummeri on kadunpuolella. Pysäköintitilaa (kiekko) löytyy hyvin kadun varrelta. Vuosaaren metroasemalta kävelee hoitolalle noin kymmenessä minuutissa, bussin 90 pysäkiltä noin minuutin. Avoinna ajanvarauksella maanantaista perjantaihin. Olethan yhteydessä puhelimitse, jos et löydä sopivaa aikaa kalenterista. Puhelin 044 344 7832. LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Sijainti

 Hyvänolon Hoitohuone

 +358443447832

 Solvikinkatu 11 A 00990 Helsinki

 aannelehtola@hotmail.fi

Ota meihin yhteyttä

Hinnasto

Varattavan hoidon kohdalla on tietoja mitä kyseinen hoito sisältää, myös saatavilla olevat lisäpalvelut. Hoitopaketit löytyvät kohdasta MUUT HYVINVOINTIPALVELUT. Palveluhinnasto 31.12.2023 alkaen. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

KasvohoidotHinta alk.
KESÄN KAUSIHOITONA : Ihoa kosteuttava ja heleyttävä kasvohoito ☀️
Tämä erityisesti kosteusköyhää ihoa virkistävä hoito sopii kaikille ihotyypeille. Hoito sisältää runsaasti kosteuttavia ja heleyttäviä tehoaineita, jotka edistävät ihon kosteudensitomiskykyä ja kimmoisuutta. Hoito alkaa alkupuhdistuksella ja tehokkaalla kaksoiskuorinnalla, joka uudistaa ja kirkastaa ihoa tehden siitä tasaisen. Kerroksittain iholle suihkutettava hoitovesi, raikkaat kosteuttavat hoitotuotteet ja virkistävä geelinaamio herättävät ihon sitoen siihen runsaasti kosteutta. Ihon nestekiertoa aktivoiva kasvohieronta virkistää ja kirkastaa ihon väriä. Hoidon päättävä rauhoittava ja kosteuttava hoitonaamio jättää ihon täyteläisen kosteutetuksi, heleäksi ja kauniin raikkaaksi. ☀️ HOITO SAATAVILLA KESÄ-/HEINÄKUUN AJAN.
74,00 €
KOKONAISVALTAINEN KASVOHOITO
Hoidon alussa kartoitamme yhdessä ihonhoitotarpeesi- ja valitsemme sitä parhaiten tukevat hoidot ja tuotteet. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille. HOIDON HINTA ALKAEN 85 € HOITOON EI OLE MAHDOLLISTA OSTAA LAHJAKORTTIA. Maksulliset lisäpalvelut ilman ennakkovarausta hoidon yhteydessä: ripsien ja kulmien kestovärjäys (15€), ripsien tai kulmien kestovärjäys (10€) ja huuli- ja leukakarvojen poisto (7€).
85,00 €
TÄYDELLINEN KASVOHOITO
Hoito räätälöidään ihotyypin ja ihon vaatimusten mukaan, joten hoito sopii kaikille. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston, ampullin, rentouttavan kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteet. Hoitoon kuuluu myös kulmakarvojen siistiminen. Maksulliset lisäpalvelut ilman ennakkovarausta hoidon yhteydessä: ripsien ja kulmien kestovärjäys (15€), ripsien tai kulmien kestovärjäys (10€) ja huuli- ja leukakarvojen poisto (7€).
79,00 €
BTB13 HYDRO THERAPY -virkistävä ja kosteuttava kasvohoito väsyneelle iholle.
Ihoa virkistävä ja elvyttävä BTB13 Hydro Therapy -kasvohoito on täydellinen valinta stressaantuneelle ja väsyneelle iholle! Tämä kasvohoito uudistaa ja aktivoi ihosoluja sekä edistää ihon kimmoisuutta. Hoidossa kasvot käsitellään Micro-Meso -kynällä, jonka mesoterapiahoitopään mekaanisen paineen avulla saadaan imeytettyä tehoaineita ja aktivoitua nestekiertoa. Tuloksena levänneet kasvot.
85,00 €
BTB13 MIKRONEULAUS KASVOILLE JA KAULALLE
BTB13 -MICRO-MESO THERAPY -KASVOHOITO on ei-kirurginen toimenpide, jossa mikroneulauskynän ja BTB13 -seerumin avulla ihoa stimuloidaan uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Hoito tekee ihosta kirkkaamman, tasaisemman ja pehmeämmän sekä saa sen näyttämään terveemmältä ja nuorekkaammalta. Mikroneulaus kiinteyttää ihoa sekä vaikuttaa suotuisasti ihon rakenteeseen ja kimmoisuuteen. Hoito tasoittaa ryppyjä, juonteita ja veltostunutta ihoa sekä häivyttää arpia, pigmenttiläiskiä ja ikääntymisen merkkejä. Hoito sopii silmän- ja huultenympärysiholle kuin myös suurihuokoisen ja epäpuhtaan ihon hoitoon. Mikroneulaus vahvistaa ohutta ja herkkää ihoa, joten se sopii myös herkälle ja punoittavalle couperosaiholle sekä auringon vaurioittaman ihon hoitoon. Neulaus yhdistettynä kotimaiseen BTB13-sarjan tuotteisiin on hoitokokonaisuus, jolla saadaan tuloksia. Käsittelyn yhteydessä tehdään kemiallinen kuorinta, joka yhdessä neulauksen kanssa uudistaa ihoa tehokkaasti. Neulauksella on lyhyt toipumisaika ja suositeltava hoitojen väli on neljä - kuusi viikkoa. Parhaat tulokset saavutetaan 3-6 kerran sarjahoidolla ja hoitojen välissä tehtävällä kotihoidolla. Yksittäinenkin hoitokerta aktivoi ihoa uudistumaan, kosteutumaan ja napakoitumaan. Käsittelyssä syntyneet mikrokanavat ovat imeytymisreitti myös ulkoisille haittatekijöille ihossa, joten iho tulee suojata hyvin 1-2 tunnin ajan käsittelyn jälkeen. Käsittelyn jälkeen ihossa voi tuntua kuumotusta, kihelmöintiä, kutinaa tai kirvelyä, jopa 2 vuorokautta. Hyvä ja säännöllinen kotihoito on välttämätöntä ihon toipumisen ja hyvinvoinnin edistämiseksi. TÄRKEÄÄ HUOMIOIDA BTB13 MICRO-MESO THERAPY -KÄSITTELYN JÄLKEEN: Vältä meikin tai voimakkaiden ihonhoitotuotteiden käyttöä iholla sekä urheilua, hikoilua, uintia ja saunaa samana päivänä. Vältä suoraa aurinkoa viikon ajan mikroneulauskäsittelyn jälkeen. Hoida ihoa ensisijaisesti BTB13 Medical Anti-Redness Cream -hoitovoiteella ja ihotyypin mukaisella BTB13-hoitoseerumilla 1-2 viikon ajan ihokäsittelystä tai kunnes iho on kokonaan toipunut.
139,00 €
Scandinavian Skin EMS-RF Facelift
Luonnollinen tapa kohentaa kasvojen ilmettä ja rakennetta ilman kirurgisia toimenpiteitä. Tämä hoito lähettää sähkömagneettisia impulsseja suoraan kasvojen lihas- ja rasvakudoksiin, tarjoten ainutlaatuisen yhdistelmän EMS (sähköinen lihasstimulaatio) ja RF (radiofrekvenssi)-teknologiaa. Hoito vahvistaa kasvojen lihaksia, parantaa ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä sekä vähentää juonteita, ryppyjä ja turvotusta. SUOSITELLAAN 4-6 HOIDON SARJANA, 1-2 KERTAA VIIKOSSA. SARJAHOITO 110€ / KERTA.
130,00 €
AQUAPEEL
Syväpuhdistava laitehoito kuorii, puhdistaa ja kirkastaa ihon sävyä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, Aquapeel -käsittelyn, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen ja ihoa rauhoittavan kylmä/väriterapiakäsittelyn, naamion sekä loppuvoiteet.
70,00 €
AQUAPEEL LIFTING
Syväpuhdistava laitehoito kuorii, puhdistaa ja kirkastaa ihon sävyä sisältäen myös kosteuttavan tehoseerumin ja liftaavan RF- laitekäsittelyn. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, Aquapeel -käsittelyn, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen ja ihoa rauhoittavan kylmä/väriterapian, kosteuttavan seerumin, liftaavan RF -laitekäsittelyn, naamion sekä loppuvoiteet.
85,00 €
RADIOFREKVENSSI - KASVOHOITO
Radiofrekvenssiä hyödyntävä laite luo ihokerrosta läpäisevää energiaa, joka stimuloi kollageenin tuotantoa ja ihon uudistumista. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, liftaavan RF-laitekäsittelyn, kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteet.
85,00 €
NEULATON MESOTERAPIA
Neulattomassa mesoterapiassa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan syvälle ihoon ja kudoksiin korkeataajuisilla elektroporaatio- sekä elektro-osmosis-menetelmillä. Sähköiset pulssiaallot avaavat solukalvoon kanavia, joilla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä. Hoito ei aiheuta turvotusta tai punoitusta. Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, ultraääni-LED-väriterapiakäsittelyn, neulattoman mesoterapian ja CRYO/LED-terapian.
85,00 €
KIINTEYTTÄVÄ ULTRAÄÄNI- / VÄRITERAPIAKASVOHOITO
Hoidon ultraääni-LED-väriterapiakäsittely kohottaa ja kiinteyttää ihoa, poistaa turvotusta kasvoilta ja silmien ympäriltä sekä tasoittaa ryppyjä ja juonteita. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ultraääni-LED-terapiakäsittelyn, kevyen hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.
80,00 €
IHON SYVÄPUHDISTUS ( mekaaninen/ultraääni)
Ultraääni on kivuton ja hellävarainen ihonpuhdistus, joka irrottaa iholta kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet. Tarvittaessa hoitoa voidaan tehostaa mekaanisella ihonpuhdistuksella. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston, ihoa rauhoittavan kylmä/väriterapiakäsittelyn, naamion sekä loppuvoiteet.
69,00 €
NUORISON IHONPUHDISTUS (alle 18v.)
Hoito on suunnattu nuorille, joilla on alkanut ilmaantua tukkeumia ja mustapäitä. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston (mekaanisesti/ultraäänellä), ihoa rauhoittavan kylmä/väriterapiakäsittelyn, naamion sekä loppuvoiteet
63,00 €
TIMANTTIHIONTA
Timanttihionta on ihoa kirkastava, puhdistava ja uudistava tehohoito, joka auttaa ihon epäpuhtauksiin, sameuteen, tukkoisuuteen, pintaryppyihin ja aknen jättämiin pinnallisiin arpiin. Sisältää alkupuhdistuksen, timanttihiontalaitteella tehtävän mekaanisen kuorinnan, tehoseerumin, naamion ja loppuvoiteet.
67,00 €
TIMANTTIHIONTA MEKAANISELLA IHONPUHDISTUKSELLA
Timanttihionta on ihoa kirkastava, puhdistava ja uudistava tehohoito, joka auttaa ihon epäpuhtauksiin, sameuteen, tukkoisuuteen, pintaryppyihin ja aknen jättämiin pinnallisiin arpiin. Sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, mekaanisen / ultraääni-ihonpuhdistuksen, tehoseerumin, rauhoittavan CRYO/LED -terapian, naamion ja loppuvoiteet.
79,00 €
HYVÄNOLON KAUNEUSHOITO
Kasvoille, jotka kaipaavat pikaista kaunistusta kestovärien yhteydessä. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja loppuvoiteet sekä ripsien ja kulmien kestovärjäyksen ja kulmien muotoilun.
55,00 €
KASVOHIERONTA
Tämä lempeä ja rentouttava hieronta poistaa jännityksiä ja rentouttaa kasvojen lihaksia. Sisältää alkupuhdistuksen ja kasvohieronnan.
39,00 €
HYVÄNOLON KOSTEUTTAVA JA KIINTEYTTÄVÄ HOITO
Iholle, joka kaipaa kosteuden lisäksi kiinteyttä. Sisältää alkupuhdistuksen, hapotuksen, neutraloinnin, kiinteyttävän ultraääni/väriterapiakäsittelyn, kasvohieronnan, naamion sekä loppuvoiteet.
85,00 €
HYVÄNOLON KIRKASTAVA JA PUHDISTAVA HOITO
Tämä hoito sopii kirkastusta ja puhdistusta kaipaavalle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, hapotuksen, neutraloinnin, ultraäänipuhdistuksen/ mekaanisen ihonpuhdistuksen sekä ihoa rauhoittavan kylmä/väriterapiakäsittelyn, naamion sekä loppuvoiteet.
80,00 €
SELÄNPUHDISTUS
Ihonpuhdistus voidaan tehdä myös seläniholle valituilla tuotteilla.
69,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
36,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
24,00 €
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
24,00 €
Ripsien tyvikohotus ja värjäys.
Uudenlainen kestotaivutus pysyy ripsissä 4-8 viikkoa. Saavuthan ripsien kestotaivutukseen ilman silmämeikkiä. Varsinkin vedenkestävän silmämeikin poistaminen juuri ennen taivutusta saattaa heikentää taivutuksen kestoa.
68,00 €
JalkahoidotHinta alk.
Jalkahoito
Kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja ohennus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, sekä jalkahieronta. Haluttaessa/hoitoajan salliessa kynsien lakkaus terveisiin kynsiin.
65,00 €
Luxusjalkahoito
Kylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, naamio sekä voide. Haluttaessa kynsien lakkaus terveisiin kynsiin.
76,00 €
Eläkeläisten jalkahoito
Kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja ohennus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä jalkahieronta. Haluttaessa/ hoitoajan salliessa kynsien lakkaus terveisiin kynsiin. HOITO SAATAVILLA ARKISIN KLO 10.00-15.00
60,00 €
Muut hyvinvointipalvelutHinta alk.
ASIOINTIAIKA
Kun haluat tulla tuote- tai lahjakorttiostoksille tai tarvitset apua hoidon tai tuotteiden valinnassa, voit halutessasi varata etukäteen maksuttoman asiointiajan.
0,00 €
TÄYDELLINEN KASVOHOITO JA JALKAHOITO
Täydellinen kasvohoito räätälöidään ihotyypin ja ihon vaatimusten mukaan, joten hoito sopii kaikille. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston, ampullin, rentouttavan kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteet. Hoitoon kuuluu myös kulmakarvojen siistiminen. Maksulliset lisäpalvelut ilman ennakkovarausta hoidon yhteydessä: ripsien ja kulmien kestovärjäys (15€), ripsien tai kulmien kestovärjäys (10€) ja huuli- ja leukakarvojen poisto (7€). Jalkahoito sisältää kylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen ja ohennuksen, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoidon, sekä jalkahieronnan. Haluttaessa myös kynsien lakkauksen
139,00 €
TÄYDELLINEN KASVOHOITO JA BRASILIALAINEN SOKEROINTI NAISILLE
Täydellinen kasvohoito räätälöidään ihotyypin ja ihon vaatimusten mukaan, joten hoito sopii kaikille. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston, ampullin, rentouttavan kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteet. Hoitoon kuuluu myös kulmakarvojen siistiminen. Maksulliset lisäpalvelut ilman ennakkovarausta hoidon yhteydessä: ripsien ja kulmien kestovärjäys (15€), ripsien tai kulmien kestovärjäys (10€) ja huuli- ja leukakarvojen poisto (7€).
133,00 €
TÄYDELLINEN KASVOHOITO JA SÄÄRTEN VAHAUS LÄMMINVAHALLA
Täydellinen kasvohoito räätälöidään ihotyypin ja ihon vaatimusten mukaan, joten hoito sopii kaikille. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston, ampullin, rentouttavan kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteet. Hoitoon kuuluu myös kulmakarvojen siistiminen. Maksulliset lisäpalvelut ilman ennakkovarausta hoidon yhteydessä: ripsien ja kulmien kestovärjäys (15€), ripsien tai kulmien kestovärjäys (10€) ja huuli- ja leukakarvojen poisto (7€).
106,00 €
TÄYDELLINEN KASVOHOITO, BRASILIALAINEN SOKEROINTI NAISILLE JA SÄÄRTEN LÄMMINVAHAUS
Täydellinen kasvohoito räätälöidään ihotyypin ja ihon vaatimusten mukaan, joten hoito sopii kaikille. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston, ampullin, rentouttavan kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteet. Hoitoon kuuluu myös kulmakarvojen siistiminen. Maksulliset lisäpalvelut ilman ennakkovarausta hoidon yhteydessä: ripsien ja kulmien kestovärjäys (15€), ripsien tai kulmien kestovärjäys (10€) ja huuli- ja leukakarvojen poisto (7€).
151,00 €
TÄYDELLINEN KASVOHOITO JA RIPSIEN TYVIKOHOTUS & VÄRJÄYS
Täydellinen kasvohoito räätälöidään ihotyypin ja ihon vaatimusten mukaan, joten hoito sopii kaikille. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston, ampullin, rentouttavan kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteet. Hoitoon kuuluu myös kulmakarvojen siistiminen. Uudenlainen kestotaivutus pysyy ripsissä 4-8 viikkoa. Saavuthan kestotaivutukseen ilman silmämeikkiä. Varsinkin vedenkestävän silmämeikin poistaminen juuri ennen saattaa heikentää taivutuksen kestoa.
147,00 €
KarvanpoistoHinta alk.
Brasilialainen sokerointi: Naiset
Brasilialainen sokerointi naisille. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
55,00 €
Bikinirajan sokerointi
Bikinirajan sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
27,00 €
Kainaloiden sokerointi
Kainaloiden sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
17,00 €
Brasilialainen sokerointi vakkarit
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
45,00 €
Säärten vahaus lämminvahalla
LÄMMINVAHAUS on nopea karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvat poistetaan juurineen. Karva-alueelle levitetään karvanpoistovaha, johon ihokarvat tarttuvat. Vaha ja ihokarvat poistetaan nopeasti kangasliinalla.
27,00 €
Säärten ja reisien vahaus lämminvahalla
LÄMMINVAHAUS on nopea karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvat poistetaan juurineen. Karva-alueelle levitetään karvanpoistovaha, johon ihokarvat tarttuvat. Vaha ja ihokarvat poistetaan nopeasti kangasliinalla.
50,00 €
Käsivarsien vahaus lämminvahalla
LÄMMINVAHAUS on nopea karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvat poistetaan juurineen. Karva-alueelle levitetään karvanpoistovaha, johon ihokarvat tarttuvat. Vaha ja ihokarvat poistetaan nopeasti kangasliinalla.
27,00 €
PistoshoidotHinta alk.
Profhilo®
PROFHILO ®️ - Vallankumouksellinen ihon kiinteytys- ja syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja decolteelle. Tämä täydellinen anti-age -hoitomenetelmä on voittanut useita alan palkintoja, eikä suotta! Hoidossa hyödynnetään ihon toimintaa positiivisesti muokkavaa hyaluronihappoa. Sairaanhoitajan injektoima Profhilo vaikuttaa iholla 28 päivää kiihdyttäen ihon toimintaa. Parhaan lopputuloksen saamiseksi suositellaan toista hoitokertaa kuukauden kuluttua ensimmäisestä. Hoito uudistaa, nuorentaa, kiinteyttää ja syväkosteuttaa ihoa sekä vahvistaa ja muotoilee ikääntyvää kudosta antaen pitkäkestoisia tuloksia. 1 ALUE: KASVOT TAI KAULA HOITOON VAADITAAN 18 VUODEN IKÄ.
390,00 €
RESTYLANE KYSSE
Restylane Kysse hyaluronihappo-hoito 1ml 380€ Restylane Kysse parantaa huulten muotoa lisäämällä täyteläisyyttä sekä korostamalla huulirajaa. Lopputulos on tasapainoinen ja luonnollinen! 💋 HOITOON VAADITAAN 18 VUODEN IKÄ.
380,00 €
Mesolangat
20€ lanka, minimi 10 kpl Mesolangat kiinteyttävät ja kohottavat ihoa. Hoidossa iho säilyttää heleytensä ja elastisuutensa eikä paksuunnu. Biohajoavat mesolangat asetetaan injektiomenetelmällä. Tulos näkyy heti toimenpiteen jälkeen ja säilyy jopa kaksi vuotta. Menetelmällä voidaan tehdä koko kaulan alueen tai kasvojen alueen kevyt kohotus. HOITOON VAADITAAN 18 VUODEN IKÄ.
20,00 €
Restylane täyteainehoidot
Auttaa säilyttämään nuorekkaan raikkauden kasvonpiirteitä ja kasvojen luonnetta muuttamatta. Restylane antaa luonnolliselta näyttävän lopputuloksen, joka ei ole kuitenkaan pysyvä. 1ml Restylane/ Perlane-geeliä riittää yleensä yhden alueen keskisuurten juonteiden hoitoon. RESTYLANE/PERLANE/KYSSE 1ml 380€ RESTYLANE VITAL 1ml 280€ HOITOON VAADITAAN 18 VUODEN IKÄ.
380,00 €
Biorevitalisaatiohoidot
Biorevitalisaatiolla ihosi elvytetään hyaluronihappoinjektioilla tehokkaasti ihon sarveiskerrosta syvemmältä niin, että kollageeni ja elastiini uusiutuu. Ihosi saa tällöin kosteutta ja ravintoa, jolloin sen väri tasoittuu ja rakenne kiinteytyy. 150€ / kerta sarjahoidoissa, yhden kertahoidon hinta 160€ HOITOON VAADITAAN 18 VUODEN IKÄ.
160,00 €
Konsultaatio
Mietitkö mikä hoito olisi sinulle oikea? Voit varata ajan myös maksuttomaan konsultaatioon, jossa arvioidaan tavoitteet, tilanne ja toiveet hoidoista.
0,00 €